Cloud Web Studio Bt.

Budafoki str 183. 1117 Budapest, Hungary

Phone: +36 (1) 55 66 115

Webshop development Virtuemart, Joomla

Megrendeléstől a beüzemelésig...

Megrendelésétől számított maximum egy munkanapon belül kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a regisztrációkor megadott e-mail címen vagy telefonszámon a részletek egyeztetése végett és egyben ő lesz az Ön személyes kapcsolattartója egészen az oldal teljes beüzemeléséig.

Tudnivalók saját tárhelyre történő telepítésről:

Amennyiben webáruházát a mi szerverünkön kívánja elhelyezni, a személyes egyeztetés után a webáruház beüzemelése megkezdődik. Beállítjuk az Ön által választott sablont, és elvégezzük a finomhangolást. Az oldala ekkor még egy ideiglenes címen lesz elérhető, amiről e-mailben tájékoztatjuk továbbá megküldjük az oldal adminisztrációs felületéhez szükséges felhasználónevet és jelszót. Ezzel egyidőben kollégáink megkezdik az Ön által választott domain név regisztrálását amennyiben szükséges. A domain regisztráció díját nem tartalmazza a csomag ára, ennek összege 3500 Ft + áfa mely a regisztrátor cégnek fizetendő. A regisztráció ideje 1 munkanap. Sikeres domain regisztrálás után webáruháza a regisztrált címen lesz elérhető.

Tudnivalók idegen tárhelyre történő telepítésről:

A sorozatos negatív tapasztalatok, beállítási nehézségek miatt webáruház csomagjainkat nem áll módunkban idegen tárhelyre telepíteni. Megrendelőinknek az első éves tárhelydíj ingyenes. A támogatásra előfizető ügyfeleinknek a tárhelydíjat az éves támogatási díj tartalmazza.

Támogatás:

Az éves támogatás díját a csomagok éves díjai tartalmazzák. Ügyfeleink kérdéseit kéréseit várjuk az alábbi elérhetőségek egyikén: